Jäljitystiedostojen, vedostiedostojen ja asetustiedostojen sisältö

Jäljitystiedostojen sisältö ja varastointi

Jäljitystiedostot sisältävät seuraavat tiedot tapahtumista Kaspersky Safe Kidsin toiminnan aikana:

Jäljitystiedostot sisältävät vain sovelluksen vianmääritystä varten tarvittavat tiedot. Kaspersky Lab käyttää jäljitystiedostoja tutkiakseen tapauksia, joihin liittyy virheitä Kaspersky Safe Kidsin toiminnassa.

Jäljitystiedostojen kirjoittaminen on oletuksena poistettu käytöstä. Voit ottaa jäljitystiedostojen kirjoittamisen käyttöön Kaspersky Safe Kidsin graafisessa käyttöliittymässä.

Jäljitystiedostot voidaan lähettää Kasperskylle vain manuaalisesti. Kaspersky Safe Kids ei lähetä jäljitystiedostoja Kasperskylle automaattisesti.

Voit valita, miten jäljitystiedostoja lähetetään Kasperskylle.

Ennen kuin lähetät jäljitystiedostoja Kasperskylle, tarkista lähetettävien jäljitystiedostojen sisältämät tiedot. Jäljitystiedostojen nimet ja niiden sijainti tietokoneessa on kuvattu alla olevissa kappaleissa.

Tärkeää: Jäljitystiedostot voivat sisältää luottamuksellista tietoa.

Kun lähetät jäljitystiedostoja Kasperskylle, ilmaiset suostumuksesi jakaa jäljitystiedostojen sisältämät tiedot, mukaan lukien luottamukselliset tiedot, Kasperskylle.

Install.log -jäljitystiedostojen sisältö

Install.log -jäljitystiedostot sisältävät tietoa tapahtumista, jotka tapahtuvat seuraavien prosessien aikana:

Install.log-jäljitystiedostot voivat sisältää niiden palvelimien osoitteet, joista asennuspaketti ladattiin, sekä asennettujen tiedostojen ja kuvakkeiden täydelliset nimet.

Install.log-jäljitystiedostot tallennetaan /private/var/log-kansioon.

Install.log -jäljitystiedostot tallennetaan tietokoneeseesi, kun asennat sovelluksen, ja ne poistetaan asennuksen jälkeen käyttöjärjestelmän ensimmäisen sammutuksen jälkeen.

Sisältö ksk_agent_<timestamp>.log- ja ksk_app_<timestamp>.log-jäljitystiedostoissa

Ksk_agent_<timestamp>.log- ja ksk_app_<timestamp>.log-jäljitystiedostot sisältävät tietoa graafisen käyttöliittymän tapahtumista seuraavien prosessien aikana:

Ksk_agent_<timestamp>.log-jäljitystiedostot voivat sisältää seuraavat tiedot:

Ksk_app_<timestamp>.log-jäljitystiedostot voivat sisältää seuraavat tiedot:

Ksk_agent_<timestamp>.log- ja ksk_app_<timestamp>.log-jäljitystiedostot tallennetaan kansioon ~/Library/Logs/Kaspersky Lab.

Ksk_agent_<timestamp>.log- ja ksk_app_<timestamp>.log-jäljitystiedostot tallennetaan tietokoneeseesi alkaen siitä, kun otat jäljitystiedostojen kirjoittamisen käyttöön, ja ne poistetaan yhdessä sovelluksen kanssa.

Sisältö ksk_daemon_<timestamp>.log-jäljitystiedostoissa

Ksk_daemon_<timestamp>.log-tiedostot sisältävät tietoa tapahtumista, jotka tapahtuvat seuraavien prosessien aikana:

Ksk_daemon_<timestamp>.log-jäljitystiedostot voivat sisältää seuraavat tiedot:

ksk_daemon_<timestamp>.log -jäljitystiedostot tallennetaan kansioon /Library/Logs/Kaspersky Lab.

Ksk_daemon_<timestamp>.log-jäljitystiedostot tallennetaan tietokoneeseesi alkaen siitä, kun otat jäljitystiedostojen kirjoittamisen käyttöön, ja ne poistetaan yhdessä sovelluksen kanssa.

Tärkeää: Estääksesi verkkosivustoille kirjautumiseen käytettävien käyttäjänimien ja salasanojen sisällyttämisen jäljitystiedostoihin on suositeltavaa, ettet kirjaudu verkkosivustoille, kun jäljitystiedostojen kirjoittaminen on käytössä.

Tietoa muistivedostiedostojen tiedoista

Muistivedostiedostoja tarvitaan sovelluksen ongelmien ratkaisemiseen.

Vedostiedostot sisältävät kaiken tiedon sovelluksen prosessien työmuistista vedoksen luontihetkellä. Muistivedokset voivat sisältää luottamuksellisia tietoja, mukaan lukien:

Muistivedostiedostoja ei lähetetä automaattisesti. Muistivedostiedostot lähetetään Kasperskyyn vain suostumuksellasi. Voit tarkastella muistivedostiedostojen sisältöä ennen niiden lähettämistä.

Muut tiedostot

Kaspersky Safe Kids luo myös muita asetustiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle. Nämä tiedostot voivat sisältää ohjelmiston toiminnoissa tarvittavia tietoja: asetuksia, sisäisiä tietokantoja, määritystiedostoja.

Asiakaspalvelun asiantuntija voi pyytää sinua lähettämään muita tiedostoja ohjelmiston virheisiin liittyvien pyyntöjen käsittelyajan nopeuttamiseksi. Käyttäjä lähettää nämä tiedot manuaalisesti asiakaspalvelun asiantuntijan pyynnöstä.

Lähettämällä muut tiedostot asiakaspalveluun suostut antamaan kaikki niiden sisältämät tiedot ja annat suostumuksesi tiedonsiirtomenetelmään. Tarkista tiedostojen sisältö ennen niiden lähettämistä.

Nämä lisätiedostot voivat sisältää seuraavia tietoja: